Den første dag vi mødtes

 

En kort møde, blev til et ønske om mere

K: Vi mødtes til en fest hos motorcykelklubben Harley-Davidson Club Copenhagen, hvor René var præsident på daværende tidspunkt. Kendte faktisk ikke Renés klub, og blev spurgt om jeg ville med til fest. Hørte kun ordet fest, og så var vi afsted 😀
R: Jeg kan huske, at jeg skulle hen til en af vores to barer, for at tjekke om der skulle fyldes op, og så stod der denne her lyshårede pige, og talte med nogle andre. Tænkte ved mig selv “Hun er sgu da meget lækker” – så vendte hun sig om og smilte til mig, og så var jeg solgt
K: Jeg vendte mig om, og stirrede lige ind i brystkassen på en lædervest, hvor der stod “President” på, kiggede op og så den her høje “unge” mand og udbrød “Er du ikke lidt for ung til at være præsident?” Det skal lige siges, at de normalt er gamle og meget gråhårede.
R: Ha ha, ja så tog det ligesom over efter det – jeg rendte rundt og vartede gæster op og prøvede på samme tid, at være der hvor Katrina var, men det var ikke den nemmeste opgave. Kan huske at du fortalte, at din søster havde sagt; “Så, nu kommer ham der præsidenten igen”. Så lidt stalker var jeg nok den aften.
K: Og en dejlig en af slagsen skat, er glad for at du stalkede mig. Nå, men sidst på aftenen, hvor alle var ved at gå – lige på nær min søster, som atter engang insisterede på at lukke festen, stod jeg i baren med søs. “Nu kommer han her hen” sagde hun til mig.
R: He he. Ja jeg var glad for, at du havde sådan en stædig søster. Kan huske vi talte, men ikke om hvad. Det eneste jeg husker er da vi kyssede, efter den dårligste score replik ever.. Og derfra starten på et fantastisk eventyr.