Dresscode

Klædeskabet

Hvad skal du have på? Må du komme i dine gamle joggingbukser, eller Elvisdragten fra sidste års julefrokost? Må jeg som kvinde tage min hvide kjole på, eller bare et par Jeans?

Alt det prøver vi på at svare på her, så du ikke er i tvivl.

Vi har valgt at dresscoden for vores bryllup er casual. Da det er svært at beskrive med vores egne ord, har vi været ude at låne lidt beskrivelser omkring emnet. Læs og blive meget klogere her:

Gode råd om påklædning til bryllup – for kvinder

 

 

 

 

Spørgsmålene er mange, når man skal finde det rette outfit til bryllupsfesten,og ja mulighederne er mange, specielt som kvinde, når du skal finde det helt rigtige.

Der findes et hav af farver, og lige så mange farver der findes, lige så mangeforskellige priser findes der også. Og skal det så være kjole, eller er en buksedragt eller jeans også ok?

 

Det bedste tip er, at finde et outfit i lige præcis din ynglings farve, som komplementerer dig bedst, og som du føler dig bedst tilpas i. Det du bare skal være opmærksom på, er at dit tøj ikke skaber for meget opmærksomhed og derved fjerner fokus væk fra bruden. Husk på, at det er jo hendes store dag.

 

I Danmark er vi ofte meget traditionsbundende, og følger man de gamle traditionelle regler, så vil man også vide at det hverken er tilladt at bære farverne hvid, rød eller sort.

Den hvide farve er forbeholdt bruden, og kun bruden må bære hvidt på denne specielle dag.

Sort bliver ofte set som sorgens farve, og kan derfor virke meget dyster til et bryllup. Dog ses det oftere, at kvinder bærer en sort cocktail kjole, men hvor de har spædet op med nogle farverige accessoires, for at nedtone den ellers dystre sorte farve.

Vælger du at bære rødt som kvindelig gæst, betyder det ifølge gammel tro og skik, at man kan mistænkes dig for at være gommens elskerinde, eller har et ønske om at forføre gommen. Dette hører i dag fortiden til, og det vil overraske alle, hvis det blev påtalt.

God skik vil være, at rådføre dig med bruden, så er du om ikke andet på den sikre side.

                            

Gode råd om påklædning til bryllup – for mænd

Casual påklædning til et bryllup er i virkeligheden bare en pæn måde for bruden og brudgommen at give dig lov til at have dit jakkesæt på uden, at du behøver købe noget nyt eller noget, du ikke allerede har… som en lang kjolejakke med skøder.

Der forventes typisk et jakkesæt med en pæn skjorte, men du kan slippe af sted med en blazer/habitjakke og et par jeans.

Tekst lånt af Trendhim.dk

Og så skal man som mand huske at man IKKE smider sin jakke, før brudgommen har smidt sin. Det er ilde set, og det er ikke til at vide, hvad brudgommen vil pålægge af ydmygende straffe, for ikke at overholde denne ældgamle regel. Muha ha ha ha.. 😀

Læs mere om trends og påklædning til bryllup på www.trendhim.dk